Знаете ли кой е щастливият ви ден за вашата зодия
25 дек.

Знаете ли кой е щастливият ви ден за вашата зодия ?

Има късметлийски дни за 12 – те животни от китайският зодиак. Тези, които са родени на късметлийският си ден са дарени с изключителни таланти, някои са много умни, а други може да прекарат целият си живот в мир. Знаете ли кой ден е вашият щастлив ден ? Има ли нещо специално което трябва да знаете за вашият щастлив ден ? Ето отговорите.

Късметлийският ден за хората, родени в годината на Плъха

4-ти, 13-ти, 30-ти и на всеки месец според китайския лунен календар.

1

  1. Хората, родени на 4-ти всеки месец в годината на Плъха са интелигентни и любители на проучването, които ще се омъжят за добър / а съпруг / съпруга. Те ще живеят прекрасен живот в младостта си, богатство в средна възраст, и ще живеят щастлив живот в напреднала възраст. Това е техният щастлив ден всеки месец.
  2. Хората, родени на 13-ти всеки месец в годината на Плъха ще имат неограничено благословение и късмет, те са склонни да постигнат успехи в кариерата си, ще живеят по-дълго в изобилие от богатство. Това е техният щастлив ден всеки месец.
  3. Хората, родени на 30 всеки месец в годината на Плъха, са праведни и интелигентни, те са любители на добрите дела. Ще живеят заможно живота си и в средната им възраст, също така ще живеят по-дълъг живот. Ще бъдат на седмото небе с всичките си внуците около тях, когато остареят. Това е техният щастлив ден всеки месец.

Късметлийският ден за хората, родени в годината на Бика

13 и 27 на всеки месец според китайския лунен календар

Знаете ли кой е късметлийският ви ден за вашата зодия ? - 2 - FLC88

  1. Хората, родени на 13-ти всеки месец в годината на Бика са обещаващи и високо уважавани. Те и техните деца няма да имат притеснения за храна и облекло. Когато са в трудни моменти, ще получат помощ от най – близките си приятели. Това е техният щастлив ден всеки месец.
  2. Хората, родени на 27 всеки месец в годината на Бика са много щастливи хора. Мъжете са честни, откровени и щедри, а също и готови да направят нещо, без да се оплакват, въпреки трудностите и критиките. Те ще са богати и ще си намерят добра съпруга. Жените са умни и елегантни, и те ще имат щастлив и дълъг живот. Това е техният щастлив ден всеки месец.

Късметлийският ден за хората, родени в годината на Тигъра

16-ти и 27-ми от всеки месец според китайския лунен календар.

Знаете ли кой е късметлийският ви ден за вашата зодия ? - 3 - FLC88

  1.         Хората, родени на 16 всеки месец в годината на Тигъра ще живеят богат и колоритен живот, и ще придобият слава, също така и богатството. Вероятно те да имат по-романтични отношения. Това е техният щастлив ден всеки месец.
  2.        Хората, родени на 27 всеки месец в годината на Тигъра са склонни да се насърчават в кариерата, а също така ще имат пълноценен брачен живот с много синове и внуци. Това е техният щастлив ден всеки месец.

Късметлийският ден за хората, родени в годината на Заека

26-ти, 27-ми и 29-ти, на всеки месец според китайския лунен календар

Знаете ли кой е щастливият ви ден за вашата зодия ? - 2 част - 1 - FLC88

  1. Хората, родени на 26-ти всеки месец в годината на Заека са интелигентни и високо уважавани хора. Техните професионални умения могат да им донесат висок социален статус и висок доход, ще живеят дълъг живот в мир. Това е техният щастлив ден всеки месец.
  2. Хората, родени на 27 всеки месец в годината на Заека са умни и любители на обучението. Това е техният щастлив ден всеки месец.
  3. Хората, родени на 29-ти всеки месец в годината на Заека са щастливци. Мъжете са проспериращи в бизнеса. Жените са умни и добросърдечни, и те ще управляват семейните въпроси методично. Това е техният щастлив ден всеки месец.

Вижте още – Знаете ли кой е щастливият ви ден за вашата зодия ? – 2 част

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.