Магазинът, няма да изпълнява поръчки до 03.03.2018!!!

FLC88 – арена за бижута онлайн, които няма да видите другаде

Добре дошли в уеб сайта за подаръци с артистичен и оригинален дизайн FLC88! Тук ще намерите наистина различни идеи и предложения, с които да изненадате любимите си хора при всякакъв повод и за всякакъв празник! FLC88 ви предлага уникално изобилие от бижута, гривни, колиета, пръстени и комплекти. Всички продукти са плод на усилена и творческа работа от екипа на flc88, а техните създадели са вложили цялото си старание и стремеж към различното и оригиналното. Това, с което FLC88 обаче най-силно привлича вниманието ни е категорията на дамски бижута.

FLC88, в действителност, е арена за бижута, които няма да видите другаде, а освен това, безупречното им качество и изящната изработка по нищо не могат да отстъпят на обеците, гривните, герданите и колиетата, които можете да срещнете в стандартен магазин, а дори в бутик с изградена вече репутация. Истината е, че магазинът за ръчно изработени и творчески измислени като визия и дизайн бижута FLC88 съвсем скоро и сам ще събере тази необходима репутация, за да може максимално повече любители на подобни изделия да се насладят на произведенията на изкуството, които предлага. На този етап обаче FLC88 е онзи таен малък уеб сайт (дори името му е в унисон с тази идея), където всеки, които обожава да се отличава от останалите с визията си може да намери допълнение за своята визия. Точно в това се крие и голямото предимство на факта да пазаруваш от места с оригинални изделия и места, които не са чак толкова всеизвестни на останалите (като например Мола в центъра!). Но да поговорим малко по-подробно и в детайли за арт бижутата на FLC88!

Обеците, трябва да признаем, с най-впечатляващата част от кутийката със съкровища, която ни предлага напълно достъпно и на съвсем разумни цени уеб сайтът FLC88. Всички обеци, разбира се, са изцяло ръчна изработка, а за дизайнът им, по всяка вероятност, е влагано много въображение, лично творчество и оригинален подход в комбинацията на материали и съчетанието на цветове. Като говорим за материали, между другото, почти всички обеци на FLC88 имат включен в дизайна си естествен камък (най-често с астрологическо значение и стойност) като кварц, тюркоаз, седеф, аметист и така нататък. В същото време, в категорията арт обеци ръчна изработка можете да попаднете и на не по-малко атрактивни предложения с перли или пък без камък за украшение, но и с интересна форма, издялана с алуминий и неръждаема стомана. Що се касае до моделите, стиловете и разцветките, FLC88 определено има с какво да зарадва женското око. Тук ще срещнете както класически висящи обеци с камъни или с по една висулка (сърце или топче в искрящ цвят), така и причудливи, но много интересни и привличащи вниманието и погледа абстрактни форми и фигури! Разбира се, всичко е въпрос на вкус и предпочитания, но по-важното е, че разнообразието в FLC88 позволява на всяка дама със стил и индивидуален вкус да намери по нещичко за себе си. Много от жените, сигурно, ще намерят и повече!

Особено атрактивни ще изглеждат плетените украшения на FLC88 за онези дами, които на всяка цена държат да носят и притежават уникални по рода си бижута. Това може би сте и Вие самата – знаеща, че модата се променя, но стилът е вечен. Е, най-хубавото в случая е, че все по-модерно напоследък е и самото текстилно бижу. Всичко започна, между другото, с последните Седмици на модата в Париж, Милано и Лондон. Именно там особено значимо място заеха по-нестандартните – в това число и ретро бижутата с атрактивни плетки (Chanel са им особени почитатели). Най- готиното обаче е, че FLC88 се сетиха за тази идея много по-рано, отколкото модната тенденция за аксесоарите на 2014 година изобщо да се утвърди. Какво обаче да си купим от FLC88, за да блеснем с оригиналност? На първо място, ви предлагам да разгледате плетените гривни. Те не просто са очарователни, но и едновременно масивни и елегантни, което ги прави доста подходящи за по-изчистено облекло и спретната визия. Плетените колиета на FLC88 пък имат и допълнително украшение – отново камък и отново като при обеците с определена магическа сила и послание. В арт работилницата за женски аксесоари на FLC88 ще намерите красиви синджири с амулети, които дори са способни да ви предпазват от заболявания, да ви носят късмет, а и най-важното – да ви отличават от останалите! Носенето на имитация от тенекия или дори разкрасяването с диаманти и благородни метали може да ви звучи прекалено тузарско и примамливо, но този стил е далеч от оригиналността, а напоследък граничи и с баналното. Не на последно място трябва да отбележим и фактът, че от векове наред камъните са били основна част в бижутерията. Наред с благородните материали, те са и били основните елементи за изграждане на украшения – било то обеци, колиета или гривни. Именно поради тази причина, ако изработката е качествена, а крайният резултат наистина уникален и съблазнителен, бижутата от емблематични камъни и с обикновена плетка са наравно и еднакво (а по-често и повече) ценни от златните накити… а в FLC88 арт бижутата, определено, са интересни, различни и атрактивни!

Разгледайте всички категории на магазинa FLC88! Неговата работилница е отворена и за вашите лични предложения и идеи, а ако нямате такива, не се притеснявайте! В страницата, на всяка цена, ще грабнат очите ви прелестни изделия и творения с различен замисъл, перфектна изработка и неотразимо оригинален дизайн! Хайде на пазар! Вратите на FLC88 са винаги отворени, а бижутата – налични до изчерпване на количествата, както е и при всички редки и уникални по рода си стоки!

Отзиви

Коментара

Back to Top