Какъв подарък за Свети Валентин да изберем от FLC88
02 февр.

Какъв подарък за Свети Валентин да изберем?

14-ти Февруари наближава и сигурно най-щастливите хора на света, т.е. влюбените, очакват празника с голямо нетърпение. И как няма? Денят на влюбените е техният парад на чувства и емоции и макар да се обичат ежедневно, на този ден те могат да покажат пред целия си свят огромната си любов един към друг. За тази цел, скъпи приятели, обаче трябва да имате и подарък…Да, точно така – в Деня на влюбените просто няма как да минете номера и да оставите половинката си без изненада. Всъщност, именно изненада, а не точно подарък трябва да терзае в момента съзнанието ви. Защото ако се опрете на класиката цветя и шоколадови бонбони, скъпо колие на любима марка или парфюм на същата, балон с надпис „I love you” и плюшено мече съвсем, ама съвсем няма да бъдете особено оригинални. Трябва ви нещо наистина интимно и интересно, оригинално и отговорно, защото любовта е отговорност и трябва постоянно да я доказваш.

И така…Какъв подарък да изберем за Свети Валентин и да не изглеждаме банални? Ето го и нашето специално предложение за вас: сребърно колие с име, ръчна изработка! Името, разбира се, ще е вашето, за да може и вашата половинка винаги да ви носи в сърцето. А ако искате да направите нещата още по-интимни, защо не закупите две колиета – едно колие за вашата дама или кавалер и едно за вас? При всички случаи този подарък е оригинален и по-интересен от баналните предложения, изброени по-горе…Освен това, сребърното колие с име на половинката е спомен, а това са най-хубавите сувенири и подаръци, нали така? Фактът, че такова сребърно колие е ръчна изработка пък превръща подаръка в уникален. Този жест асоциира с идеята, че за вас любимата е наистина специална, че той, а не никой друг е мъжът на вашето сърце.

Най-хубавото на нашето предложение за подарък за Свети Валентин, а именно сребърно колие с име, ръчна, първокласна изработка, е, че то е и напълно достъпно като цена, а имайки на предвид какво получавате, цената си заслужава до последната стотинка! С остатъка от средствата, които сте приготвили за изненада, можете да заведете половинката и на хубав ресторант, а защо не и на сладкарница?

Пожелаваме ви щастлив, пълен с обич и страст Свети Валентин! Бъдете влюбени скъпи приятели, носете имената на своите скъпи хора в сърцата си…или до сърцето си под формата на колие!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.